SCRIPTA

Ik hou er van om mensen van verschillende culturen in staat te stellen met elkaar te communiceren. Ik zie het als mijn persoonlijke missie om mensen te helpen elkaar te begrijpen. Met dit doel voor ogen lever ik de beste vertalingen geschreven vanuit het perspectief van de eindgebruiker.

Scripta Blog

Services

Vertalen

Vertalen is mijn passie. Elk vertaalproject is weer anders en vergt een unieke aanpak. Afhankelijk van de brontekst wordt een offerte op maat gemaakt. Ik kan Engelse en Franse teksten vertalen naar Nederlandse teksten die lezen als het origineel. Voor meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen, kun je me altijd een berichtje sturen of even bellen.

Reviseren

Vind je het kofschip ook zo’n lastige regel? Of wil je zeker weten dat je tekst goed overkomt bij je klanten? Ik kan je Nederlandse of Engelse tekst voor je nakijken op spelling, grammatica en stijl zodat je manuscript, reclametekst of webtekst goed aanslaat!

Schrijven

Een vertaler is ook een goede tekstschrijver. Ik kan je idee transformeren tot een aantrekkelijke webtekst, bruikbare SEO of toegankelijke toespraak.

Portfolio

Contact

Ik kom heel graag een goede kop koffie drinken om nader kennis te maken! Laat me weten waar en wanneer via het formulier hieronder of bel mij even.

Deborah Peerdeman-Beeuwkes

info@scriptatranslations.com
+31648048599
KvK 57256101

*Alle genoemde bedragen zijn in euro en exclusief 21% btw. Op alle overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.